• +31 6 54382179
  • info@zorgmanegehoofddorp.nl

Verse appeltaart in onze koffiecorner

 

Op alle dagen van de week, tijdens onze openingstijden, kunt u bij ons terecht in de brocante koffiecorner. Voor een stuk vers gebakken appeltaart met een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank. Tevens serveren wij diverse biologische sappen. Met mooi weer is het zonnige terras geopend.

Afhankelijk van het seizoen zijn de producten uit onze biologische moestuin en plantenkas verkrijgbaar, naast een wisselend assortiment van lokale streekproducten.

Zoekt u een gezellige locatie voor bijvoorbeeld een reünie, heeft u zin in een bijzonder uitje met familie en vrienden of u wilt met uw beste vrienden en vriendinnen iets bijzonders eten en drinken?

Boek dan de Boeren High Tea!

Zorgmanege Stal Starro heeft een buitengewone locatie om uw high tea te organiseren. De Boeren High Tea is voor 10 personen. Geef bij de reservering door als u met meer dan 10 mensen wilt komen. In de lente en zomer kunnen jullie lekker buiten zitten en genieten van de mooie omgeving en onze paarden. Is het te koud of u wilt de Boeren High Tea liever binnen vieren, reserveer dan op tijd een tafel in onze gezellige koffiecorner. We beginnen altijd met een soepje. Vervolgens kunt u heerlijk genieten van onze hartige hapjes en we sluiten af met onze zoete hapjes. Alle hapjes zijn huisgemaakt en een lust voor het oog.
Mocht u aanpassingen willen of allergieën hebben, dit kunt u altijd bespreken bij de reservering.
Tijdens de gezellige high tea, is natuurlijk de thee inbegrepen.

Wij wensen u alvast veel plezier en genot.

Openingstijden


maandag
09:00
-
15:00
dinsdag
09:00
-
15:00
woensdag
09:00
-
15:00
donderdag
09:00
-
15:00
vrijdag
09:00
-
15:00
zaterdag
10:00
-
16:00
zondag
10:00
-
16:00

Menukaart